Real Madrid
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
PIŠU TALIJANI

JUVENTUS ODVOJIO 45 MILIJUNA EURA ZA ZVIJEZDU REAL MADRIDA Talijani uz pomoć Ronalda na ljeto dovode pojačanje, već su mu pripremili bogat ugovor!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2019. 10:33

Juventus kreće u ofenzivu i svoje redove definitivno namjerava pojačati Brazilcem Marcelom.

Prema pisanjima Tuttosporta, 'Stara dama' će Real Madridu ponuditi 45 milijuna eura odštete, dok su za igrača pripremili 12 po sezoni.

Već se i ranije nagađalo o interesu talijanskog velikana za Marcela, ali sada se pripremaju konkretni koraci. Posao koji uključuje iskusnog lijevog beka pokušat će se realizirati na ljeto, a neki mediji već upozoravaju da je Juventus pretjerao s iznosom kojeg nudi za igrača koji će u peto mjesecu navršiti 31 godinu.

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 05: Marco Asensio of Real Madrid CF celebrates with Marcelo after scoring his team's 2nd goal during the La Liga match between Real Madrid and Las Palmas at Estadio Santiago Bernabeu on November 5, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Denis Doyle/Getty Images

Novac za Marcela namjerava se prikupiti prodajom Alexa Sandra, najvjerojatnije u Premiership.

Marcelo je u tekućoj sezoni za Real nastupio 22 puta i pritom upisao tri pogotka i četiri asistencije. Naglasimo i kako se u Italiji nadaju da će u cijelom poslu pripomoći njegovo prijateljstvo s Cristianom Ronaldom.

Linker
23. travanj 2024 01:02