Valerio Pennicino/Getty Images
NE IDU ISPOD TE BROJKE

JUVENTUS POSTAVIO CIJENU ZA MARIJA MANDŽUKIĆA Podatak je mnoge jako iznenadio, a onda je stiglo i objašnjenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2019. 16:10

Odlazak Marija Mandžukića iz Juventusa u siječnju više je nego izgledan, a pitanje je samo po kojoj će cijeni 33-godišnji hrvatski napadač otići i gdje.

Favorit za njegovo dovođenje je Manchester United nakon propalih pregovora s katarskim interesentima, a Corriere di Torino tvrdi da je Juventus postavio cijenu ispod koje nema namjeru ići.

"Mario mora biti prodan za najmanje 5.3 milijuna eura odštete kako bi se izbjeglo da ga Juventus otpiše kao gubitak", piše talijanski list.

Valja reći kako je Juventus za Mandžukića postavio tri puta veću cijenu, oko 15 milijuna eura, ali se vjeruje da bi ponuda od 10 milijuna eura bila dovoljna za realizaciju posla. Podsjećamo, Mandžukić je stigao u Juventus u lipnju 2015. godine iz Atletico Madrida za 19 milijuna eura odštete koje je torinski klub platio u tri rate.

Mandžukić ove sezone nije skupio nijedan službeni nastup za Juventus, novi trener Maurizio Sarri nije ga niti imenovao u sastav za nastupe u Ligi prvaka, a u prvenstvu ga je izostavio za posljednji susret protiv Leccea usprkos izostanku Ronalda i imenovao dva igrača iz U23 momčadi.

Linker
23. travanj 2024 14:37