Reuters / Max Rossi Livepic
VIJESTI S ČIZME

JUVENTUS SE POLAKO POČINJE PRIPREMATI ZA ŽIVOT BEZ MARIJA MANDŽUKIĆA Talijani tvrde: U Torinu opasno zagrizli za mladu njemačku zvijezdu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2018. 19:18

Sada već bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić nedavno je potpisao novi ugovor s Juventusom do 2020. godine, ali izgleda kako su se u Torinu odlučili polako pripremati za život bez hrvatskog napadača kada tome dođe vrijeme.

Kako prenosi talijanski Calciomercato u Torinu su jako zainteresirani za dovođenjem napadača njemačkog Leipziga, Tima Wernera koji bi prema pisanju spomenutog lista bio idealno rješenje.

Werner je od nedavno standardan reprezentativac Njemačke za čije je usluge svojevremeno bio zainteresiran i Real Madrid. Napadač je prošle sezone u Bundesligi postigao ukupno 13 pogodaka i pritom ubilježio sedam asistencija.

Iako je Mandžukić na početku sezone jedna od glavnih uzdanica trenera Maxa Allegrija (dva pogotka u prva tri kola), ali teško je za vjerovati kako će se bivši Vatreni nakon isteka ugovora zadržati u Torinu. Werner već nekoliko sezona izgleda odlično u Leipzigu i vrlo je izvjesno kako će uskoro napustiti klub. Također valja napomenuti kako se vrijednost mladog Nijemca prema Transfermarktu procjenjuje na 60 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 14:18