Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠE CORRIERE DELLO SPORT

JUVENTUS SPREMA ČISTKU, MEĐU 'ŽRTVAMA' I MARIO MANDŽUKIĆ!? Uprava dala zeleno svjetlo za prodaju petorice igrača, sve je podređeno jednom cilju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2019. 22:15

U Juventusu su navodno spremni upustiti se u bitku s Real Madridom za dovođenje Paula Pogbe (26).

Francuski veznjak Manchester Uniteda na izlaznim je vratima Old Trafforda, a talijanski mediji tvrde da bi se rado vratio u redove bivšeg kluba čije je boje branio između 2012. i 2016. godine.

Corriere dello Sport tvrdi da je Juventus spreman napraviti 'veliku čistku' u svojim redovima da bi vratio igrača kojeg je prije tri godine prodao Manchester Unitedu za 105 milijuna eura.

Navodi se da Pogba redovito posjećuje Torino, a posljednji posjet imao je u svibnu povodom oproštajne zabave Andree Barzaglija.

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 12: Paul Pogba of Manchester United looks dejected following his side's defeat during the Premier League match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford on May 12, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)
Dan Mullan/Getty Images
Pogled prema Madridu? Paul Pogba

Očekuje se da bi uskoro trenersku klupu Juventusa od Massimiliana Allegrija trebao službeno preuzeti Maurizio Sarri, a na podužem popisu igrača na koje novi trener ne računa navodno se nalazi i Mario Mandžukić iako je nedavno potpisao produljenje ugovora (do 2021. godine).

Na popisu Juventusovih igrača koje su označeni 'na prodaju' navodno se uz Manžukića nalaze i Joao Cancelo, Douglas Costa, Juan Cuadrado i Mattia Perin.

Vjeruje se da bi Juventus njihovom prodajom mogao dobiti oko 110 milijuna eura koje bi onda utrošili na dovođenje Pogbe i(li) Matthijsa De Ligta.

Linker
18. travanj 2024 04:44