Soccer Football - Serie A - Inter Milan vs Atalanta - San Siro, Milan, Italy - November 19, 2017 Inter Milan's Mauro Icardi celebrates scoring their first goal with team mates REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

MEDIJSKA NAGAĐANJA

KAKAV BI TO BIO POSAO Dio navijača Intera u panici: Kapetan se već oprostio, a u Milano se vraća hrvatski reprezentativac?

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 29.01.2018. u 23:14

 • U smiraj zimskog prijelaznog roka mediji su puni špekulacija o transferu Maura Icardija u Real, a povratka Matea Kovačića u Inter

  Dva dana prije kraja zimskog prijelaznog roka redove talijanskog nogometnog velikana Intera zahvatila je panika nakon što je kapetan Mauro Icardi na društvenim mrežama najavio odlazak.

  Naime, Icardi je na svom Twitter profilu napisao "Chauu Chauu", a kasnije na svom Instagram profilu dodao: "Ako kažeš zbogom znači da se razvijaš".

   

  Premda je argentinski napadač nekoliko puta objavio kako neće napustiti Inter, navijači mu ne vjeruju. Talijanski mediji nagađaju da ukoliko zaista dođe do transfera, Inter će tražiti najmanje 100 milijuna eura odštete.

  Icardi je već duže vrijeme na meti europskih bogataša, a najglasnije se spominje njegov prelazak u redove europskog prvaka Real Madrida.

   

  Nakon Icardijeve objave na Instagramu iz Sky Sportsa su objavili da je Icardi već dogovorio transfer u Real za 111 milijuna eura odštete, dok Calciomercato tvrdi da će Inter za Icardija dobiti 106 milijuna eura odštete plus Matea Kovačića.

   

  Argentinski napadač je počeo karijeru Vecindariju, potom je od 2008. do 2011. bio član Barcelone, a od 2011. do 2013. Sampdorije. U Inter je stigao 2013. i do sada je u 170 nastupa zabio 96 golova.

  Soccer Football - Spanish King's Cup - Leganes vs Real Madrid - Quarter-Final - First Leg - Butarque Municipal Stadium, Leganes, Spain - January 18, 2018 Real Madrid’s Mateo Kovacic reacts after a missed chance REUTERS/Susana Vera
  REUTERS/Susana Vera

  Podsjećamo, Kovačić je u Interu igrao između 2013. i 2015. godine prije transfera u Real.

  Iz drugih medija