CROPIX
PIŠE TUTTOSPORT

KAKAV BI TO BIO TRANSFER Talijani otkrivaju: Mandžukiću i Pjaci dolazi još jedan hrvatski reprezentativac?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2017. 16:10

Ukoliko je za vjerovati napisima talijanskog Tuttosporta, hrvatski as iz redova Real Madrida Mateo Kovačić nalazi se na meti talijanskog prvaka Juventusa.

Bianconeri obično ne rade velike transfere u siječnju, a talijanski dnevnik tvrdi da već planiraju za sljedeću sezonu.

Pored Kovačića, Juventus je zainteresiran i za transfer drugog realovca Danija Ceballosa, a nagađa se da bi obojica mogli doći u tandemu.

Kao razlog mogućeg Kovačićevog odlaska iz Reala navodi se njegovo nezadovoljstvo minutažom budući je ove sezone skupio svega tri nastupa u španjolskom prvenstvu, odigravši svega 71 minutu. Doduše, valja reći i kako je imao problema s ozljedom. Ceballos je skupio nešto veću minutažu i nastupio je u šest utakmica La Lige, odigravši ukupno 186 minuta.

Zasad nije poznato koliko je Juventus spreman platiti za Kovačića, ali njegova cijena prema Transfermarktu iznosi 25 milijuna eura.

Soccer Football - Champions League - Real Madrid vs Apoel Nicosia - Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - September 13, 2017   Apoel Nicosia’s Igor de Camargo in action with Real Madrid’s Mateo Kovacic    REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez / REUTERS

U slučaju transfera Kovačić bi se u Juventus priključio Mariju Mandžukiću i Marku Pjaci.

Linker
25. travanj 2024 12:34