SWANSEA, WALES - DECEMBER 02: Nathan Dyer of Swansea City evades Niko Kranjcar of QPR during the Barclays Premier League match between Swansea City and Queens Park Rangers at Liberty Stadium on December 2, 2014 in Swansea, Wales. (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Michael Steele/Getty Images

Nathan Dyer i Niko Kranjčar.

SLAVI SE DANAS

KAKAV DAN ZA OBITELJ KRANJČAR! Tata je u Dinamu, a Niko postao članom nogometnog velikana!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.06.2016. u 12:42

 • Veliki dan u obitelji Kranjčar potvrđen je samo nekoliko sati nakon što je tata Zlatko i službeno potvrđen kao trener Dinama. Oko podneva, naime, Glasgow Rangers je objavio da je Niko Kranjčar prošao liječnički te potpisao dvogodišnji ugovor s škotskim gigantom!

  "Klub je oduševljen što je Niko Kranjčar postao šesto pojačanje kluba ovoga ljeta", objavio je službeni Rangers.

  "Njegove ljudske a pogotovo igračke kvalitete silno nas vesele, uvjeren sam da će Niko biti dio nužnog balansa za rast ekipe: s jedne strane mladi, gladni igrači, a s druge iskusni, veliki profesionalci puni znanja poput Kranjčara", kazao je menadžer Rangersa Mark Warburton.

   

  Niko Kranjčar dolazi kao slobodni igrač nakon gotovo polugodišnje avanture u NY Cosmosima te postaje treći Hrvat (Pršo, Jelavić) u velikanu koji se ovoga ljeta vratio među elitu nakon što su ga ekonomske neprilike bacile u bankrot i survale u Četvrtu ligu. Sada se vraća i želi zapapriti Celticu... Čeka nas povratnički Old Firm, s Hrvatom na terenu...
  Sretno, Niko!

   

  Iz drugih medija