Screenshot: Facebook
ODMAH JE OSTAVIO DOJAM

GRANDIOZNO PREDSTAVLJANJE U ZAGREBU Bivši igrač Crvene zvezde i sin nogometne legende podigao prašinu fotkom sa skupocjenim Ferrarijem na Kajzerici

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2019. 01:30

Mladi srpski napadač Vanja Vučićević, inače sin legende Partizana iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, Nebojše Ušketa Vučićevića, novi je igrač Lokomotive.

21-godišnji Beograđanin je došao iz ruske Samare gdje je odigrao samo tri utakmice u sezoni, bez konkretnijeg učinka. Radi se o igraču koji je prošao omladinski pogon Crvene zvezde, potom je bio na posudbama u Borcu i Spartaku, a u Hrvatsku je očito došao kako bi iz trećeg pokušaja pokušao pokrenuti karijeru.

Brojke mu možda nisu impresivne, ali se zato danas na Kajzerici predstavio u velikom stilu. Na potpis ugovora stigao je, naime, u skupocjenom Ferrariju i u pratnji menadžera Stefana Perića i Ognjena Madžuke nagovijestio zanimljiv novi nogometni početak.

Za Lokomotivu je prije nekoliko dana potpisao još jedan nogometaš iz Srbije, mladi Kraljevčanin Dušan Joković, koji igra na poziciji štopera, a stigao je iz Sesveta.

Linker
20. travanj 2024 15:53