PA Images via Getty Images
PORTUGALAC OVO NIJE OČEKIVAO

KAKAV ŠOK ZA JOSEA MOURINHA! PONUDIO 60 MILIJUNA ZA HRVATSKOG VEZNJAKA, ALI OVAJ NIJE ZAINTERESIRAN!? 'Odbio ga je jer mu United stilski ne odgovara'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2018. 17:10

Poznato je kako već neko vrijeme Mateo Kovačić ne skriva želju za odlaskom iz Real Madrida. Od ranije su za hrvatskog reprezentativca interes pokazali Manchester City, Inter, Bayern i Roma. Nedavno se toj utrci priključio Chelsea, a sada se čini kako Matea želi i Manchester United.

Jose Mourinho je, prema pisanjima brojnih britanskih medija, ponudio 60 milijuna eura za usluge hrvatskog veznjaka, ali ubrzo je ugledna španjolska Marca izašla s informacijom da taj posao ne zanima Vatrenog za kojeg se u ovim trenucima otima 'pola' Europe.

"Iako ne skriva želju za odlaskom iz Reala, problem leži u činjenici da želi što više igrati, a United vidi kao klub koji mu stilski ne odgovara", stoji u tekstu Marce.

Zadatak novog trenera 'Kraljeva', Julena Lopeteguija, sada će biti taj da pokuša promijeniti mišljenje nezadovoljnog Vatrenog, ali španjolski mediji pišu da će on i dalje inzistirati na odlasku te će o tome pričati s upravom čim se ovih dana priključi pripremama madridskog kluba.

Linker
25. travanj 2024 13:41