Soccer Football - World Cup - Group D - Argentina vs Croatia - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - June 21, 2018 Croatia's Luka Modric celebrates with Sime Vrsaljko after scoring their second goal REUTERS/Ivan Alvarado
REUTERS/Ivan Alvarado

U SAMOM FINIŠU PRIJELAZNOG ROKA

KAKAV ZAVRŠETAK VELIKOG TRANSFERA LUKE MODRIĆA Objavljeni detalji Realovog 'napada' na Inter, odmah stigao odgovor i najava nove tužbe!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.08.2018. u 22:01

 • Par sati prije završetka prijelaznog roka (20 sati) u Italiji, priča o neuspjelom transferu Luke Modrića u Inter dobila je novi nastavak. Nakon što je iz Španjolske stigla vijest da će Real prijaviti Inter FIFA-i za nelegalno pristupanje igraču koji je pod ugovorom, kratkom izjavom se oglasio milanski klub.

  "Inter nikad nije direktno kontaktirao igrača".

  Real je, navodno, već uložio pismeni prigovor FIFA-i, a međunarodna nogometna organizacija obavijestila je Inter o početku postupka.

  "Inter je dobio službenu obavijest 14. kolovoza o Realovoj tužbi u kojoj stoji da je milanski klub kontaktirao igrača bez pristanka Reala. Vodstvo Intera je obaviješteno da FIFA pokreće i službenu istragu. Iz Intera su već odgovorili FIFA-i naglašavajući kako između kluba i igrača nije bilo nikakvog direktnog kontakta", piše La Gazzetta dello Sport uz zaključak kako će FIFA odlučiti hoće li i službeno objaviti pokretanje službenog postupka.

  Nakon isteka prijelaznog roka, Inter je objavio novo kratko priopćenje i najavio tužbu protiv predsjednika La Lige Javiera Tebasa koji je danas kritizirao talijanski klub.

  "Trebamo se svi zajedno dobro zapitati. Naša liga gubi velike zvijezde, a takve se stvari ne bi trebale događati. Ovdje govorim o poslovima koje radi PSG i Juventus koji je doveo Ronalda. A što tek reći o Interu? Nemaju novca da dovedu Modrića, ali nekako su 'našli' sredstva kako bi ga doveli. Siguran sam da su se koristili raznim trikovima kako bi ga doveli. Ista stvar dogodila se i kod Neymarovog transfera u PSG. To su klubovi koji destabiliziraju tržište i navijači u Španjolskoj toga moraju biti svjesni", izjavio je Tebas u petak ujutro i krajem dana dobio oštar odgovor.

  "Inter Milano najavljuje da će poduzeti sve moguće pravne mjere protiv gospodina Javiera Tebasa zbog njegovih današnjih izjava u medijima", stoji u kratkoj izjavi.

  Na kraju, izvjesno je tek da je saga o prelasku hrvatskog kapetana u Inter završila neslavno po talijanski klub, a Luka Modrić nastavit će karijeru u Realu, za koji ga veže dvogodišnji ugovor.

    

  Iz drugih medija