REUTERS/Vincent West / REUTERS
ZNAKOVITA UVERTIRA

KAKO SADA STVARI STOJE - FANTASTIČNI HRVAT I NAJVEĆA MLADA ZVIJEZDA SVJETSKOG NOGOMETA IGRAT ĆE ZAJEDNO U REALU 'Pričekajte još dva i pol mjeseca'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2017. 16:38

Ljetni prijelazni rok mogao bi nam ovaj put donijeti puno 'akcije', a kako je to već uobičajeno mnogi klubovi već i prije početka roka rade na dogovaranjima mogućih transfera.

Mateo Kovačić je praktički kroz čitavu sezonu bio povezivan s mogućim prijelazima u Tottenham, Milan i Romu, no najnovije informacije govore kako se Mateova selidba u London neće dogoditi.

"Nema šanse za takav transfer. Mateo ima dug ugovor s Real Madridom, do 2021. godine. Razumijem takve glasine o njegovoj budućnosti, ali to neće biti moguće", rekao je Nikky Vuksan, Kovačićev menadžer za Tutto Mercato.

#RMCity Saturday / Sábado 16:15 CEST Sporting El Molinón #LaLiga #HalaMadrid

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

Moguća zvijezda ovog prijelaznog roka mogao bi biti i Kylian Mbappe za kojeg se već sada bore najveći europski klubovi. Ako je vjerovati engleskim medijima, 18-godišnji Mbappe je hladno odbio astronomsku ponudu Manchester Uniteda i poručio da će čekati Real Madrid, a jedan od razloga za takav potez ponudio je ugledni francuski list L'Equipe koji ističe kako se Mbappeu ne sviđa Mourinhov obrambeni stil igre te želi igrati u napadački orijentiranoj momčadi.

"Već sam nekoliko puta rekao da prvenstveno želim osvojiti naslov prvaka s Monacom i dok se to ne dogodi ne želim razmišljati o budućnosti. Kad prvenstvo završi imat ću dva i pol mjeseca da odlučim što ću i kako ću", rekao je francuski napadač koji bi tako vrlo lako mogao već ovoga ljeta završiti na Santiago Bernabeuu.

Linker
19. travanj 2024 22:17