Cropix
VIŠE NIJE NEMOGUĆA MISIJA

KAKO TO DINAMO MOŽE PLATITI? Slavni 'sin Maksimira' se vraća kući: Zov Zagreba je napokon jači od milijuna i svih prepreka!?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. siječanj 2017. 11:40

Ponovno se u kontekstu Dinama, pojavilo Sammirovo ime. Filho je već otprilike dva mjeseca tu negdje, ‘u zraku’ oko Maksimira, pisali smo o tome još u studenome kada je Sammir pokrenuo priču izjavom SN-u da bi se volio vratiti u Dinamo. Razgovaralo se u Maksimiru na tu temu više puta, jasno je da Sammirovo ime intrigira, pričali su Dinamovi čelnici i s njim i s njegovim zastupnicima, a još u Torinu, uoči utakmice Dinama i Juventusa čuli smo rečenicu:

- Sammirov povratak je nemoguća misija!

Međutim, kako Dinamo dosad nije pronašao nijedno pojačanje, kako ni Sammir nije našao klub u kojemu će nastaviti karijeru, jer izgleda da pravu ponudu i nema, počela je opet priča o njegovu povratku. Sammir ima u Dinamu svoje zagovornike, ali i protivnike, nisu svi načisto da bi trebalo ići u taj transfer.


Sammir - Profesor

On bi mogao biti prevaga na proljeće u HNL-u, pitanje bi li bio i dugoročno, u Europi, a i zna se da Sammira ne pamtimo iz Dinama samo po dobrim igrama na travnjaku. Nakon odlaska iz Dinama znao je kritizirati Dinamo, a uz sve to, jasno, problem je i novac. Sammir je još uvijek igrač Jiangsua, koji bi ga, ako na njega ne računa, mogao prodati. A Dinamo će teško to platiti.

Sammir se nada da bi mogao ishoditi slobodne papire od kineskog kluba, odrekao se dijela novca i onda bi takav možda bio prihvatljiv Modrima. Napisali smo već ranije da se njemu u Kini ne ostaje, da je najsretniji bio u Zagrebu, svi ti detalji zarotirali su priču oko njegova povratka. Više nije to tako nemoguća misija, očito je da postoje promišljanja s obje strane, ali hoće li Sammir na kraju doći ovisi o dosta detalja.

Između ostaloga i o odgovoru na pitanje treba li on ovom Dinamu, ili je ipak bolje potražiti pravog centarfora, killera...

Linker
19. travanj 2024 05:56