REUTERS/Eddie Keogh
O TOME SE PIŠE

KAKVA VIJEST IZ ITALIJE! JUVENTUS JE SPREMAN ODREĆI SE JEDNE OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA? Otkrivena luda kombinacija koja je podijelila navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2018. 18:19

Ukoliko je za vjerovati napisima talijanskih medija u Juventusu su spremni prodati jednu od svojih najvećih zvijezda.

Riječ je o 30-godišnjem Argentincu Gonzalu Higuainu koji je u dvije sezone u dresu 'Bianconera' po transferu iz Napolija zabio 55 golova.

Sport Mediaset javlja kako su u Juventusu spremni unovčiti igrača kojeg su prije dvije godine platili 90 milijuna eura. Navodno su ga spremni podati za svotu nešto veću od 50 milijuna eura.

Iako je to svota za 40 milijuna eura manja od one za koju su ga kupili u klubu su svjesni da će Higuain navršiti 31. rođendan krajem godine i smatraju da je pravo vrijeme za prodaju.

Higuainovo potencijalno novo odredište lako bi mogao biti PSG, ovisno o ostanku ili odlasku Edinsona Cavanija.

Kao drugo potencijalno odredište spominje se Chelsea. Otvoreno se spominje i moguća razmjena igrača prema kojoj bi put Londona krenuo Higuain, dok bi se u Torino vratio Alvaro Morata (25) koji je u Juventusu vrlo uspješno igrao između 2014. i 2016. godine.

Priče o potencijalnom transferu Higuaina izazvale su podijeljene reakcije navijača Juventusa. Dok se jedni slažu i posebice prizivaju povratak Morate, drugi smatraju da bi eventualni odlazak Higuaina bio ogroman gubitak za klub.

Linker
19. travanj 2024 10:43