FLORENCE, ITALY - DECEMBER 12: Nikola Kalinic of ACF Fiorentina celebrates after scoring a goal during the Serie A match between ACF Fiorentina and US Sassuolo at Stadio Artemio Franchi on December 12, 2016 in Florence, Italy. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)
Gabriele Maltinti/Getty Images

Nikola Kalinić

ČEKA SE ODGOVOR

KALINIĆ JE VEĆ ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA FIORENTINU? Talijani otkrili kineski ultimatum...

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.01.2017. u 22:16

 • Prema napisima talijanskih medija iz redova Tianjin Quanjiana dali su ultimatum Fiorentini vezano uz Nikolu Kalinića.

  Naime, traže od Fiorentine da se odluči hoće li prodati 29-godišnjeg hrvatskog napadača ili ne i to brzo. Ponuđena svota iznos fiksnih 38 milijuna eura odštete plus 2 milijuna kroz razne bonuse. Ali u Fiorentini su zauzeli stav da je odštetna klauzula za Kalinića 50 milijuna.

  Ipak, kroz talijanske se medije provlači kako bio u Fiorentini mogli pristati na transfer čak i ako Tianjin je ponudi željenih 50 milijuna eura, jer bi cijeli transfer Violama donio golemi financijski dobitak s obzirom da su ga doveli za svega 5.5 milijuna eura.

  Kalinić ovog vikenda neće zaigrati u utakmici protiv Chieva zbog suspenzije, a nagađa se da bi utakmica protiv Juventusa u kojoj je zabio gol u 2:1 pobjedi mogla biti njegova posljednja u dresu Fiorentine.

  U međuvremenu Sky Sports Italia javlja da je Kalinić već dogovorio financijske uvjete transfera koji bi mu navodno trebali donijeti godišnju plaću od nekih 12 milijuna eura.

  Iz drugih medija