Marco Luzzani/Getty Images
PIŠU TALIJANI

KALINIĆ REKAO NE SUPERBOGATOM TRANSFERU Slavni Talijan pokušao ga je dovesti drugi put, ali dočekao ga je novi 'odbijanac' hrvatskog napadača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2018. 08:57

Nikola Kalinić odbio je transfer u Guangzhou Evergrande, piše calciomercato.com.

Hrvatski napadač ove sezone ne briljira u dresu Milana kako se nadao po transferu iz Fiorentine i zabio je 4 gola u 17 nastupa u Serie A za 'rossonere'.

Zbog toga se našao na meti kritika od strane navijača Milana, a u medijima se počelo nagađati o njegovom transferu. Fabio Cannavaro želio ga je prošlog ljeta dovesti u Tianjin Quanjian, ali u tome nije uspio. Cannavaro je u studenom prošle godine po drugi put preuzeo klupu Guangzhou Evergrandea i opet je pokušao dovesti hrvatskog napadača.

Međutim, opet u tome nije uspio. Talijanski mediji navode da je Kalinič odbio transfer jer vjeruje da može uspjeti u Milanu i da može 'eksplodirati' u drugoj polovici sezone.

Nije poznato koliko je Guangzhou točno nudio Milanu za Kalinića, ali hrvatski napadač je prošlog ljeta na stolu imao ponudu koja bi mu godišnje donosila zaradu između 10-12 milijuna eura. Istu je odbio ne želeći jednu od Liga petice zamijeniti kineskom Superligom. Nema sumnje da je i nova ponuda Kineza bila financijski vrlo izdašna, ali Kalinića nije zaintrigirala...

Linker
24. travanj 2024 18:07