Soccer Football - World Cup - Semi Final - Croatia v England - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 11, 2018 Croatia's Ivan Perisic celebrates scoring their first goal REUTERS/Darren Staples
REUTERS/Darren Staples

PRENOSE NIJEMCI

KAMERE UHVATILE IVANA PERIŠIĆA U MÜNCHENU! VATRENI NA KORAK DO POTPISA S NJEMAČKIM VELIKANOM 'Da, bio sam na pregledu! Dat ću sve od sebe'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.08.2019. u 12:34

 • Ugledni njemački list Bild donosi ekskluzivnu vijest kako je Ivan Perišić stigao na liječnički pregled u München kod doktora Rolanda Schmidta u klinici 'Barmherzige Brüder', te bi se u srijedu trebao priključiti treninzima Bayerna.

  Novinari Bilda uhvatili su ga u dobrom raspoloženju prilikom ulaska u kliniku u koju je stigao u pratnji svog zastupnika Nenada Jestrovića.

  - Da bio sam na pregledu. Dat ću sve od sebe.

  Uskoro bi trebao pasti i konačni dogovor u kojem bi hrvatski nogometni reprezentativac trebao otići na jednogodišnju posudbu iz milanskog Intera u redove njemačkog prvaka Bayerna.

   

  Još uvijek nisu poznati svi detalji posla, ali spominje se kako bi Bayern za Vatrenog za jednogodišnju posudbu trebao Ineru platiti pet milijuna eura s opcijom otkupa ugovora po završetku sezone po cijeni od 20 milijuna eura.

  Iz drugih medija