Josko Ponos / CROPIX / CROPIX
ZANIMLJIVA REKONSTRUKCIJA

KAPETAN HAJDUKA BI SE MOGAO EKSPRESNO VRATITI NA POLJUD!? Bijeli traže pojačanja za napad na Europu, na meti igrač iz Šibenika, Slovenije i Armenije

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 30. prosinac 2018. 10:51

Nekadašnji kapetan Hajduka Zoran Nižić zanimljiv je Bijelima za povratak na Poljud. Stoper koji je ljetos nakon povuci-potegni otišao u Ahmat Grozni za 800 tisuća eura u Rusiji je odigrao tek jednu utakmicu jer je imao problema s ozljedom, no sada se u potpunosti oporavio.

Eventualni dolazak i uvjeti pod kojima bi se on dogodio još su nepoznati, zasad sve izgleda tek kao ideja s Hajdukove strane, budući da im je potreban igrač lider u obrani, a pravoga kontakta još nema, tek se ispituje teren. Kao potencijalno rješenje u obrani spominjao se Slovenac Aljaž Struna iz Palerma, no on je na kraju otišao u Houston, koji je Talijanima platio pola milijuna eura.

U kuloarima se također spominje da bi Ante Erceg, koji je trenutno u Bröndbyju, također mogao natrag na Poljud, no to sve ovisi o tome koga će Bijeli prodati da bi imali novca za eventualna ulaganja.

Ono što se pouzdano zna jest da je Bijelima zanimljiv zadnji vezni Ivan Roca iz Šibenika, a otprije je poznato da su oko bacili i na Francesca Tahiraja, napadača slovenskog Aluminija. Makedonski mediji pak javljaju da Hajduk pregovara i s Tigranom Barseghyanom, armenskim ofenzivcem koji je igrao za Vardar, a nosi impresivni nadimak 'Armenski Hulk'.

Linker
26. travanj 2024 09:56