Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
NOVA PONUDA

KAPETAN HAJDUKA IDE RAVNO U LIGU PRVAKA? NE PRESTAJE BOMBARDIRANJE PONUDAMA Europski klub kupuje kao na traci, ali od sjajnog hajdukovca ne odustaje!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 02. srpanj 2019. 12:49

Francuski doprvak Lille, koji sljedeće sezone igra u skupini Lige prvaka, ne odustaje od Domagoja Bradarića. Prodaje Lille svog lijevog beka Youssufa Konea, jer bi internacionalac iz Malija trebao bi u Lyon, a jedna od dvije moguće alternacije za Konea je i Domagoj Bradarić.

Francuski tisak navodi kako sportski direktor Lillea, Luis Campos, intenzivno prati Bradarića za kojeg je i prošle zime Hajduku poslao nekoliko ponuda. Francuzi pritom ne navode, ali poznato je da su ponude u vrhuncu dosezale 6,5 milijuna eura. Kolika je danas ponuda Lillea, nije rečeno, ali bitno je naglasiti da francuski doprvak nije izgubio interes za Bradarića.

Dapače, i dalje prate 19-godišnjeg lijevog beka Hajduka.

Inače, prometno je u Lilleu ovih dana, kupljen je Timothy Weah, 19-godišnji reprezentativac SAD-a “do 20” za kojeg je njegovu bivšem klubu PSG-u plaćeno 10 milijuna eura i 15 posto od budućeg transfera. Timothy je inače sin nekadašnje globalne nogometne zvijezde Georgea Weaha, a za Lille je potpisao petogodišnji ugovor.

Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

Na meti Lillea su još dva napadača, Victor Osmihena (Charleroi) i Belgijac Dodi Lukebakio koji je prošle sezone igrao za Fortunu Düsseldorf. Prodaje se i Thiago Mendes, vjerojatno u Lyon. Puno je posla za sportskog direktora Camposa koji bi mogao uskoro i do Splita.

Linker
24. travanj 2024 15:51