Angelo Henriquez
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
PIŠU MEKSIKANCI

KLASNI CENTARFOR NAPUŠTA DINAMO? Maksimir mu je prirastao srcu, no dan nakon Božića potpisuje novi ugovor, a Modri traže zamjenu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2017. 19:42

Angelo Henriquez već je u nekoliko navrata naglasio kako bi volio ostati u Maksimiru i nastaviti nositi dres Dinama, no u isto vrijeme osjeća kako je vrijeme za korak dalje. Trajala su neko vrijeme nagađanja hoće li Čileanac već na zimu napustiti Modre, a ako je vjerovati meksičkim medijima stvar je sada potrpuno riješana.

Naime, meksički Univision piše kako je Angelo Henriquez sve dogovorio s tamošnjim klubom Atlasom i kako dan nakon Božića dolazi i fizički potpisati ugovor. Klub mu je dozvolio da provede Božić s obitelji u Čileu pa da stigne na potpis 26. prosinca.

Podsjetimo, Dinamo je 2015. godine platio 1.5 milijuna eura Manchester Unitedu za otkup Henriquezovog ugovora, a Modri bi na njemu morali nešto i zaraditi budući da mu je trenutna vrijednost prema Transfermarktu tri milijuna eura.

Henriquez je po dolasku imao odlične partije i svima dokazivao kako Sir Alex Ferguson nije bez razloga dao za njega 5.5 milijuna eura, no zatim se pomalo pogubio.

Karijeru će, dakle, nastaviti u Meksiku, a Dinamo će u potragu za novim centarforom...

Linker
26. travanj 2024 09:07