Getty Images
O TOME SE ŠUŠKA

KLOPP NA ANFIELD VRAĆA 'SINA RAZMETNOG'? Španjolski i engleski mediji se raspisali o poslu na kojem bi španjolski gigant 'izgubio' 80 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. srpanj 2019. 20:01

U Liverpoolu se navodno spremaju vratiti Philippea Coutinha na Anfield.

Brazilski as napustio je Liverpool i prešao u Barcelonu u siječnju 2018. godine za vrtoglavih 160 milijuna eura. Međutim, na Camp Nou se nije najbolje snašao i upisao je 21 gol i 11 asistencija u 76 utakmica, za što navijači smatraju da je premalo u odnosu na cijenu koju je klub platio za njegov transfer.

Zato se našao na udaru navijača i naveliko se počelo nagađati o njegovom odlasku iz Barcelone. Mediji su pisali kako su za njegovo dovođenje zainteresirani Manchester United i PSG, a španjolski i engleski mediji sada javljaju da bi ga Liverpool rado vratio u svoje redove.

Katalonski Sport tvrdi da je prva Liverpoolova želja bio Realov Marco Asensio, ali da bi se u slučaju neuspjeha u tom poslu okrenuli dovođenju Coutinha. A Barcelona je navodno spremna prodati ga za 'svega' 80 milijuna eura, što znači da bi Barcelona na njemu izgubila čak 80 milijuna eura.

Soccer Football - Champions League Quarter Final First Leg - Manchester United v FC Barcelona - Old Trafford, Manchester, Britain - April 10, 2019  Barcelona's Lionel Messi speaks with Philippe Coutinho             Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters

Linker
24. travanj 2024 00:51