Zagreb, 291117.
Stadion Maksimir.
Hrvatski nogometni kup, 1/4 finala, utakmica GNK Dinamo - Istra 1961 S.D.D.
Na fotografiji: Dinamo slavlje.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

USUSRET ZIMSKOM MERCATU

KOGA DOVESTI NA MAKSIMIR ZA VJEROJATNI NAPAD NA LIGU PRVAKA? Dinamova lista prioriteta se promijenila: Jedno je specijalno pojačanje sada - nužnost!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 07.12.2017. u 13:42

 • USUSRET ZIMSKOM MERCATU Predstojeći prijelazni rok u Maksimiru mogao bi biti iznimno zanimljiv

  Gavranović, još jedan robusni napadač, možda desni bek... Tako je donedavno glasila lista prioriteta za zimski prijelazni rok u Maksimiru. No, čini se da se prioriteti mijenjaju pa je sad u prvi plan iskočila potraga za krilnim napadačem.

  Krilo, krilo… vape u Dinamu, svjesni da ih više nemaju dovoljno. Da netko krivo ne shvati, nije da krilo nije bilo u planu i ranije, uostalom, spominjao se i ranije Vešović upravo zbog tog razloga, ali sad je pronalazak krila jedna od glavnih preokupacija Dinamova sportskog sektora.

  Ostali su Modri samo na Soudaniju, dobro, i Olmo je tu, ali njegova je budućnost možda više u sredini, a ni Fiolić nije klasičan krilni igrač. Pokazala se, očito, ove jeseni potreba za još kojim igračem Soudanijeva profila. Uostalom, Alžirac je prešao tridesetu, a i nikad se ne zna kad bi mogao otići, ako dođe neka kvalitetna ponuda, pa u Dinamu žele imati i alternaciju. Ni jedno konkretno ime zasad nije ‘izronilo’ iz notesa Dinamovih skauta i čelnika, međutim sigurno će uskoro biti novosti, jer iz Maksimira su pustili ‘pipke’ na sve strane.

  Zagreb, 291117.
Stadion Maksimir.
Hrvatski nogometni kup, 1/4 finala, utakmica GNK Dinamo - Istra 1961 S.D.D.
Na fotografiji: Hilal Soudani , Rodrigo Joao Escoval Pereira.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
  CROPIX
   

  Valjda svjesni da moraju biti oprezni, više puta razmisliti, da se ne opeku kao, recimo, s Guillhermeom. Otišao je u međuvremenu i Fernandes, nije stoga čudno da Dinamu treba (barem) jedno pravo krilo, po mogućnosti lijevo, ali zašto ne i desno?

  Kad smo već počeli temu prijelaznog roka, kao što je nedavno rekao glavni direktor Tomislav Svetina, ove zime bi moglo biti dosta prometno u Maksimiru. Dakako, ako ode Benković, Modri bi mogli i na toj poziciji tražiti rješenje, a nije isključen ni dolazak jedne ‘desetke’, playmakera, naravno, ovisi o raspletu situacije s Ćorićem. Raspravlja se u modrim odajama i o lijevom beku, Lecjaks zasad nije opravdao ulog, no možda će ga još čekati... Kao što vidite, puno je želja i planova, međutim u zimskom prijelaznom roku uvijek je teže sve te planove i ostvariti, ponuda i cijene su često neprihvatljive. Trenutno je krilo glavna preokupacija!

   

  Iz drugih medija