REUTERS/Susana Vera
MARCA GA HVALI NA SVE STRANE

KONAČNO SU SPOZNALI PRAVU VRIJEDNOST NAŠEG DRAGULJA 'Dominirao je protiv jednog od najboljih igrača u Europi! Čovjek kraj njega nije mogao baš ništa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2018. 23:39

Uslijed novih glasina o potencijalnom transferu Matea Kovačića (žele ga Inter i Milan, kao i neki premierligaši) Marca donosi veliki tekst o hrvatskom veznjaku pod naslovom 'Kovačić zaslužio ostanak u Realu'.

U njemu se na veliko hvali nastup hrvatskog veznjaka u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Reala.

"Uz Casemira, Asensija i Vazqueza Kovačić je dominirao veznom linijom. Diktirao je ritam vezne linije i dominirao nad Marcom Verrattijem, jednim od najboljih centralnih veznjaka Europe koji kraj njega nije mogao ništa...Kovačić je dio sljedeće generacije i protiv PSG-a je pokazao da je tranzicija u tijeku. Kroos i Moadrić daleko su od toga da ih se otpicuje, ali Kovačić je iskoristivši priliku ostavio trag, ne samo na terenu nego i na treneru", piše Marca.

"Kovačić je u posljednje vrijeme predmet brojnih špekulacija, ali protiv PSG-a je pokazao da pripada Real Madridu. Ono što je još važnije, pokazao je da pripada Zidenovoj sljedećoj generaciji, skupini mladih igrača koja će zadržati Real Madrid u borbi za europski vrh", zaključuje se u tekstu.

Linker
25. travanj 2024 02:00