Getty Images
MOGLA JE TO BITI PRIČA LJETA

KORAK DO SNA! JOSE MOURINHO PRIZNAO TEŠKOG SRCA I RASTUŽIO NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA 'Njegov povratak na Old Trafford je nemoguća misija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2017. 13:11

Trener slavnog Manchester Uniteda, Portugalac Jose Mourinho poručio je engleskim medijima kako je gotovo siguran da klub neće dovesti Cristiana Ronalda.

Kapetan Portugala i nogometaš Real Mardida iznimno je ljut na španjolske vlasti koje su ga otužile da je utajio porez, a upravo zbog toga pojavile su se i priče oko njegovog eventualnog odlaska iz Madrida, a jedno vrijeme govorilo se kako bi se mogao vratiti i u Man. United.

Ipak, Mourinho je uklonio bilo kakvu mogućnost njegovog povratka na Old Trafford.

- Ne želim dozvoliti da se u klubu bave igračima koje je nemoguća misija dovesti. Ronaldo je vrlo važan igrač u klubu i on je nogometaš velike ekonomske moći. Ne možemo pronaći niti jedan razlog koji bi nas naveo na to da uopće pomislimo kako bi Ronaldo mogao napustiti Madrid - rekao je Mou za BBC.

Reuters

Osim Ronalda kao jedan od mogućih transfera spominjao se i Alvaro Morata, ali Mourino je otklonio i tu opciju.

- To je velika šteta. On je igrač koji je kod mene izborio mjesto u udarnoj postavi Reala i volim ga. Uživao sam gledati njegov napredak u Juventusu i Realu. Ali, nismo postigli dogovor sa Španjolcima i on vjerujem kako na kraju ipak neće doći na Old Trafford.

Linker
18. travanj 2024 03:06