Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images
O TOME SE ŠUŠKA

KOVAČEV BAYERN SPREMA REKORDNI TRANSFER U POVIJESTI KLUBA? On bi za Bavarce bio strašno pojačanje, otkriveno koliko nude za veliku zvijezdu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2019. 17:17

Bayern Nike Kovača priprema rekordnu ponudu za Argentinca iz redova Juventusa Paula Dybale. Vijest je to koju donosi njemački Focus pozivajući se na talijanske medije.

Iako se Bayern povezuje s potencijalnim transferom Dybale već dulje vrijeme, sada je cijela priča navodno dobila ozbiljnu notu. Naime, tvrdi se da je Bayern Dybalu spreman platiti 75 milijuna eura, kao i dati 25-godišnjem Argentincu plaću u visino od 10 milijuna eura godišnje. Ponuda od 75 milijuna bila bi najveća koju je Bayern ikad platio za dovođenje nekog igrača.

"Postoji nekoliko sjajnih igrača na tržištu u ovom trenutku. Koga bih volio dovesti? Igrača poput Paula Dybale", rekao je Bayernov šef Karl-Heinz Rummenigge još prije dvije godine.

Soccer Football - Serie A - Juventus v Cagliari Calcio - Allianz Stadium, Turin, Italy - November 3, 2018  Juventus' Paulo Dybala celebrates scoring their first goal   REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Dybala je u Juventus stigao na ljeto 2015. godine iz Plaerma za 40 milijuna eura, a otad je za 'Staru damu' upisao 76 golova i 31 asistenciju u 169 utakmica. Popis rekordnih Bayernovih pojačanja predvodi Crentin Tolisso (stigao 2017. iz Lyona za 41.5 milijuna eura plus bonuse).

Od dolaska Cristiana Ronalda u Juventus prošlog ljeta Dybala više nije standardni dio udarne postave i sve se češće nagađa o njegovom odlasku. Ugovorom je za Bavarce vezan do ljeta 2022. godine.

Linker
20. travanj 2024 00:49