REUTERS
PIŠU ŠPANJOLCI

KOVAČEVA NEZADOVOLJNA ZVIJEZDA DONIJELA ODLUKU O NASTAVKU KARIJERE Kolumbijac je bio jasan, a Real je postavio cijenu za potencijalne kupce

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2019. 09:11

Real Madrid izvjesio je cijenu za Jamesa Rodrigueza, trenutno igrača na posudbi u Bayernu, a Kolumbijac je, kako javlja Marca, odlučio da karijeru neće nastaviti u bavarskom divu.

Poznato je da je James imao želju vratiti se ovoga ljeta na Santiago Bernabeu, ali povratkom Zidanea takav ishod više baš i nije realna opcija.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Bayern Munich v Liverpool - Allianz Arena, Munich, Germany - March 13, 2019  Bayern Munich's James Rodriguez looks dejected after conceding their first goal scored by Liverpool's Sadio Mane (not pictured)   Action Images via Reuters/Andrew Boyers
Reuters/Andrew Boyers

Bayern je imao pravo otkupa, i to po cijeni od 42 milijuna, dok će svi ostali koji su zainteresirani morati ponuditi 50 milijuna eura. Engleski novinari tvrde, međutim, da će Real, ovisno o količini interesa, biti spreman prodati Jamesa i za nešto nižu cifru.

Kao najizglednija destinacija za nastavak Jamesove karijere trenutno se spominje Arsenal, gdje bi trebao stići kao zamjena za Aarona Ramseyja koji na ljeto odlazi u Juventus.

Linker
23. travanj 2024 19:28