Mateo Kovačić
 Stu Forster/Getty Images / Getty Images
DONOSI AS

KOVAČIĆ SE NE VRAĆA U MADRID? ŠPANJOLCI TVRDE - U REALU SPREMNI PRODATI HRVATA Chelsea prvi stao u red, ali jedan klub mogao bi im pokvariti planove

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2018. 12:31

Ako je za vjerovati španjolskom AS-u u Real Madridu su već odlučili kako neće produžiti ugovor hrvatskom reprezentativcu Mateu Kovačiću već su ga spremni prodati na ljeto.

Prema tvrdnjama tamošnjeg lista Španjolcima se nije sviđao način na koji je Kovačić govorio o klubu prošloga ljeta i spremni su saslušati ponude za veznjaka.

Prvi u redu je Chelsea gdje se Mateo trenutačno nalazi na jednogodišnjoj posudbi. Kovačić se odlično snašao u Londonu i gotovo je starter u svakoj utakmici kod trenera Sarrija i vjerojatno ne bi imao ništa protiv da na Stamford Bridge preseli i trajno.

Soccer Football - Premier League - Newcastle United v Chelsea - St James' Park, Newcastle, Britain - August 26, 2018  Chelsea's Mateo Kovacic in action with Newcastle United's Federico Fernandez   REUTERS/Scott Heppell  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Scott Heppell / REUTERS
Mateo Kovačić

Kovačić je ove sezone sudjelovao u 17 utakmica za Chelsea, a osim Bluesa navodno su za njegove usluge zainsteresirani i u Tottenhamu.

Podsjećamo, Kovačić je u Real stigao 2015. godine iz Intera za 30 milijuna eura, ali u Madridu se nije previše naigrao. Upisao je tek 37 nastupa u tri sezone provedene na Bernabeu.

Linker
18. travanj 2024 21:03