Bryn Lennon/Getty Images
NOVA TRANSFER-BOMBA

KRALJEVSKI KLUB OTIMA JOŠ JEDNU CHELSEAJEVU ZVIJEZDU? Zidaneu je trebalo sedam godina da 'ukrade' Hazarda, sad je krenuo po novo idealno rješenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2019. 18:27

Kad madridski Real nešto naumi, on u većini slučajeva to i ostvari. Evo, primjerice, Zinedine Zidane je sedam godina htio pod svoju pasku dovesti Edena Hazarda. Iz ljeta u ljeto pričalo se o tom velikom prelasku koji se na kraju i dogodio prije nekoliko mjeseci. Stotinu milijuna eura dobio je Chelsea, a sada bi još veću sumu mogao priskrbiti na još jednom svom stožernom igraču.

Brojni talijanski i engleski mediji već su objavili priču o tome kako je Zidane sada krenuo po N'Goloa Kantea. Francuski reprezentativac je od dolaska iz šampionskog Leicestera glavna poluga igre londonske momčadi, a otegotnu okolnost može predstavljati činjenica da je prije nepunih godinu dana Kante potpisao novi ugovor s Chelseajem koji bi ga na Stamford Bridgeu zadržao do ljeta 2023. godine.

Ima kraljevski klub rješenje i za to. Chelseaju se nudi čak 120 milijuna eura uz još jednog igrača. E sad, hoće li to biti Isco ili Alvaro Odriozola, vidjet ćemo.

Za vjerovati je da se eventualna nova razmjena na relaciji Real - Chelsea neće dogoditi prije kraja sezone, s obzirom da će Plavci teško pustiti Kantea (ili nekog drugog važnog igrača) do isteka kazne za ulazne transfere.

Linker
19. travanj 2024 17:13