CROPIX
U IGRI NAJVEĆA IMENA

KRENULA JE LAVINA: IZ MAKSIMIRA STIGLA POTVRDA - U UTRKU ZA DANIJA OLMA UŠLA DVA NOGOMETNA VELIKANA 'Istina je, ali oni nisu jedini koji ga prate'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2019. 16:03

Dan nakon što je Nenad Bjelica najavio veliki transfer Danija Olma već ove zime, krenula je lavina.

Nakon vijesti da mladog Španjolca želi dovesti Manchester City, talijanski Caliomercato je objavio i razgovor s Markom Vukelićem, zamjenikom Dinamovog sportskog direktora koji tvrdi kako Olma žele i dva talijanska velikaa - Milan i Roma.

- Istina je, Roma i Milan zainteresirani su za Olma, ali oni nisu jedini koji ga prate. I to nije nimalo čudno s obzirom da Olmo igra sjajno. Moguće je, i to vrlo lako moguće da nas Španjolac napusti već u siječnju. Uvijek smo spremni saslušati konkretne ponude i čekamo ih - rekao je Vukelić koji se talijanskom portalu javio s foruma WyScout 2019 u Amsterdamu.

Suprotno dosadašnjim mišljenjima, u Dinamu nisu odredili najmanji iznos odštete, neku cifru ispod koje se ne bi ni pregovaralo oko transfera.

- Nismo nikada pričali ni razmišljali o brojkama, o milijunima. Ono što se zna je da Olma prate mnogi, da ima puno zainteresiranih. Vidjet ćemo kako će se brojke kretati u trenucima pristizanja ponuda - rekao je Vukelić.

Linker
19. travanj 2024 00:03