REUTERS
DINAMOVA POJAČANJA

KRILNI NAPADAČ CELTE SVE DALJE OD MAKSIMIRA 'Gledajte, imamo dosta ponuda iz Španjolske i Italije, zatim iz Olympiacosa...'

BELGIJANAC POD POVEĆALOM Nema reakcije modrog kluba na vijest o mogućem dolasku krilnog napadača Celte na posudbi u Trabzonsporu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. siječanj 2018. 12:37

Nema reakcije iz Maksimira na vijest o mogućem dolasku Thea Bongonde, krilnog napadača Celte na posudbi u turskom Trabzonsporu.

Puno se imena dovodi u vezu s Dinamom, kamo bi stigli u Dinamu da svako ime potvrđuju ili demantiraju, ovisno o okolnostima.

No, prema informacijama iz Turske čini se da bivši belgijski mladi reprezentativac, koji se u Trabzonu, blago rečeno, nije naigrao, mogao bi ipak put neke druge destinacije. Tako tvrdi njegov agent Fouad Ben Kouider, koji je posjetio momčad na pripremama u Antalyi i razgovarao s turskim medijima.

- Bila je ovo lijepa ideja, dolazak u Trabzonspor. Nažalost, projekt nije uspio, ali, srećom, Theo je ovdje bio na posudbi koja se može raskinuti, pa u drugom dijelu sezone može pronaći novu destinaciju. Naš je cilj naći klub u kojem će igrati, imati maksimalnu potporu i minutažu - rekao je Kouider, a onda, iako za odlazak u Dinamo nije upitan, otkrio da je, zapravo, teško vjerovati da će njegov štićenik završiti u Maksimiru.

Naime, pitali su ga je li točna informacija da ga želi Deportivo iz La Corune?

- Gledajte, imamo dosta ponuda iz Španjolske i Italije (Benevento, nap. a.), zatim iz Olympiacosa, međutim Theo najradije više ne bi išao u zemlje gdje postoji jezična barijera. To mu se dogodilo u Turskoj i to je najveći razlog što u Trabzonsporu nije uspio. Gledat ćemo, prije svega, klubove u kojima se što prije može nametnuti, bez predugog vremena adaptacije.

Govori se da bi mogao nazad u Belgije, u Zulte Waregem, u kojemu je i igrao?

- Istina je, razgovaramo sa Zulteom, ali još ništa nije gotovo. Vidjet ćemo.

Tako govori Bongondin agent, zasad ne spominjući Dinamo kao opciju.

Linker
24. travanj 2024 16:18