REUTERS
PIŠE DAILY MAIL

KRIZNI SASTANAK U ARSENALU Wenger pristao prodati Sancheza, ali inzistira na dolasku Sterlinga i bogatoj financijskoj injekciji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2017. 10:46

Čini se kako Alexis Sanchez ove sezone ipak više neće zaigrati za Arsenal.

Engleski mediji naveliko pišu da će Arsenal prihvatiti ponudu Manchester Cityja za nezadovoljnog Čileanca koji je odbio produljiti ugovor.

Slanje ponuda od strane glavnog interesenta Manchester Cityja započelo je u utorak navečer, a Daily Mail navodi da je Arsenal odbio 50 milijuna funti za Čileanca. Navodno je na usijanoj raspravi između Arsenea Wengera i njegovog stručnog stožera donesen zaključak da bi se igrači koji želi napustiti Emirates to trebalo i dopustiti.

Međutim, Manchester City će se morati više isprsiti. Englezi tvrde da novčana ponuda možda neće biti dovoljna i da će pravac Londona možda morati Raheem Sterling. U slučaju novčane ponude ona bi morala iznositi više od 70 milijuna funti.

Arsenal bi u slučaju da City odbije odreći se Sancheza imao jako malo vremena pronaći zamjenu za Sancheza, a u medijima se navodi da je 22-godišnji Sterling otvoren za dolazak u London s obzirom da je svjestan činjenice da bi na Emiratesu vrlo vjerojatno imao zagarantirano mjesto u udarnoj postavi.

U međuvremenu Arsenal odugovlači s transferom Alexa-Oxladea Chamberlaina u Chelsea koji je navodno već dogovoren. U Chelseaju strahuju da bi posao mogao oteti Liverpool.

Vremena je sve manje, a sve bi se trebalo odigrati u iduća dva dana...

Linker
17. travanj 2024 09:04