Twitter screenshot
SUPARNIK ĆE MU BITI I ZORAN MAMIĆ

KRUNO JURČIĆ IZBORIO LIGU PRVAKA, NAPUSTIO KLUB I EKSPRESNO NAŠAO NOVI POSAO 'Ovo je poznat klub, a sada još započinjemo i veliku rekonstrukciju!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. svibanj 2018. 10:14

Još jedan hrvatski trener radit će u novoj sezoni u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kruno Jurčić od postao je novi trener novog prvoligaša Bani Yasa. Nakon što je završio epizodu u Saudijskoj Arabiji, Jurčić nije dugo bio bez posla, momčad iz Abu Dhabija njegovo je novo radno mjesto.

- S Al Nassrom sam izborio Ligu prvaka, ali kako sam tamo bio na svojevrsnoj posudbi iz Arabijskog saveza do kraja sezone, moja misija je tamo završila. I upravo je sportski direktor Al Nassra bio jedan od onih koji su me preporučili u Emiratima i nisam dugo dvojio. Htio sam što prije naći novi klub, želim raditi, a Bani Yas je jedan poznat klub u Emiratima, koji je zbog nekih problema ispao u drugu ligu, ali se ove godine odmah vratio u prvu i sad radi rekonstrukciju. Došao sam ja, doći će i dosta novih igrača, stranaca. Čeka me zanimljiv posao - rekao je Jurčić, koji je zahvalio svima onima koji su ga preporučili i koji su njemu preporučili da prihvati posao.

Damir Krajac  / CROPIX
CROPIX

- S kim god sam pričao rekao mi je da je Bani Yas dobar, ugodan klub, u kojemu je lijepo raditi, vjerujem da će tako i biti. Želja nam je, naravno, biti što bolje plasiran na ljestvici, moje ambicije su uvijek visoke - kaže Jurčić, kojemu će jedan od suparnika biti i Zoran Mamić.

- On je u Al Ainu, ja sam sad u istoj ligi, susrest ćemo se. Rad u Saudijskoj Arabiji bilo je odlično iskustvo, no život u Emiratima je ipak malo drugačiji, lakše se prilagoditi - zaključio je Jurčić, koji tako nastavlja trenerski život na Bliskom Istoku.

Linker
24. travanj 2024 07:17