REUTERS/Hannah McKay
ČEKA SE PRAVA PONUDA

KUHA SE SPEKTAKULARNI TRANSFER HRVATSKOG ČUVARA MREŽE Bivši hajdukovac uskoro postaje zamjena najskupljem vrataru svijeta?

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 26. srpanj 2018. 00:08

Dok Karlo Letica u Belgiji tek pokazuje raskoš svog talenta, Lovre Kalinić (28) neupitni je golmanski autoritet i dvije sezone u nizu prvi golman lige. Njegovi poslodavci u Gentu svjesni su da će ga teško zadržati u klubu, ali s druge strane pustit će ga samo za velike novce.

Prošlog su ljeta Gentovi čelnici odbili 15 milijuna eura iz Evertona, tako da se taj iznos u ovom trenutku drži kao startna točka za pregovore.

Dok se u Gentu čeka nova ponuda nekog premierligaša, o Lovri Kaliniću ozbiljno je počela razmišljati Roma. Njezin dosadašnji prvi čuvar mreže Alisson Becker otišao je u Liverpool za nevjerojatnih 70 milijuna eura, tako da Rimljani žurno trebaju novo rješenje.

Njezini čelnici već su obavili nekoliko razgovora po pitanju dovođenja Lovre Kalinića, a sigurno je da im 15-ak milijuna eura odštete ne bi predstavljalo problem. Međutim, Kalinić nije jedini golman koji im je na radaru, tako da treba vidjeti što će donijeti sljedeći dani. Gent - rekli smo - neće žuriti, jer prijelazni rok traje sve do 31. kolovoza, a klasnih golmana na tržištu nema previše...

Linker
20. travanj 2024 14:42