Emilio Andreoli / Getty Images
PIŠU TALIJANI

KUHA SE VELIKI I MOĆAN TRANSFER Manchester United i Chelsea izgubili su bitku za Perišića: Na sjajnom će Hrvatu Inter zaraditi pravo bogatstvo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. svibanj 2017. 20:45

Iza milanskog Intera katastrofalna je sezona i momčad na ljeto zasigurno očekuju velike promjene.

Dva kola prije kraja sezone u Serie A momčad zauzima tek osmo mjesto na ligaškoj ljestvici, ostala je bez Europe, a 'nerazzurri' na terenu djeluju kao razbijena vojska i navijači su im okrenuli leđa nakon četvrtog uzastopnog poraza protiv Sassuola u nedjelju.

Talijanski mediji tako pišu da se u momčadi spremaju velike promjene, da siguran od prodaje nije ni kapetan Mauro Icardi, a među onima koji bi sasvim izgledno mogli napustiti San Siro je jedan Hrvat - Ivan Perišić.

Calciomercato tako je lansirao priču da je Inter itekako spreman prodati Perišića. Interes za Vatrenim pokazali su neki premierligaški velikani Manchester United i Chelsea, kao i PSG koji je navodno spreman platiti između 50 i 60 milijuna eura, najviše od svih.

S tim novcima Inter bi došao do sjajnog kapitala za zahvate rekonstrukcije unutar momčadi.

Kako je Inter doveo Perišića iz Wolfsburga u kolovozu 2015. godine za 16 milijuna eura, na njemu će 'nerazzurri' svakako bogato zaraditi ukoliko ga odluče prodati.

Linker
19. travanj 2024 00:27