Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
NA IZLAZNIM VRATIMA REALA?

KUHINJA IZ ŠPANJOLSKE! KOVAČIĆ OSVANUO NA NASLOVNICI Sjajni hrvatski reprezentativac glavna meta velikana koji je spreman aktivirati odštetnu klauzulu

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 29. svibanj 2018. 20:38

Mateo Kovačić jedna je od glavnih meta Juventusa na tržištu ovog ljeta. Vijest o njegovom potencijalnom odlasku iz Madrida u Torino osvanula je na naslovnici španjolskog Asa u tekstu pod naslovom: 'Juventusova kuhinja oko Kovačića: Spremni su aktivirati klauzulu'.

Juventus je za pojačanja ovog ljeta pripremio 230 milijuna eura, a između 50 i 55 milijuna eura spremni su odvojiti za dovođenje veznjaka, a u fokusu Bianconera je Kovačić, tvrdi Gazzetta dello Sport.

As prenosi i izjavu trenera Juventusa Massimiliana Allegrija o Kovačiću: 'Usprkos mladosti, mislim da ima izvanredne kvalitete i pred njim je sjajna budućnost. Jedan je od rijetkih igrača koji mogu izbaciti igrača prvim dodirom lopte."

Kovačić je ugovorno s Realom vezan do 2021. godine, a u klub je stigao 2015. godine iz Intera za 30 milijuna eura. Navodi se da je Juve spreman aktivirati odštetu klauzulu u Kovačićevom ugovoru tešku 50 milijuna eura, ali da će konkurenciju u njegovom dovođenju imati u Interu.

Na kraju se zaključuje da će u slučaju Kovačićevog transfera jedan veznjak morati napustiti Juventus, a kandidati su Sami Khedira i Miralem Pjanić...

Linker
17. travanj 2024 14:57