Marco Rosi/Getty Images
PIŠE SKY SPORT

LAZIO I FIORENTINA SE DOGOVORILI OKO MILANA BADELJA Hrvatski reprezentativac se vraća u Firencu, već u ponedjeljak ga čeka liječnički pregled

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2019. 16:53

Izgleda da se hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj vraća u Fiorentinu. Još smo jučer pisali o toj opciji, a danas talijanski Sky Sport javlja da su Lazio i klub iz Firence postigli dogovor.

Badelj prema najnovijim informacijama u ponedjeljak ide na liječnički pregled nakon kojeg će ponovno obući dres Fiorentine iz koje je 2018. godine po isteku ugovora prešao u rimski Lazio. Radi se o posudbi s mogućnošću otkupa.

Trener Fiorentine Vincenzo Montella bio je na čelu momčadi i 2014. godine, kad je Badelj stigao u Firenzu, a kako ima kroničan nedostatak igrača u veznom redu, dovođenjem Badelja popunio bi osjetljivu poziciju defenzivnog veznjaka.

ROME, ITALY - APRIL 20:  Milan Badelj of SS Lazio looks on during the Serie A match between SS Lazio and Chievo at Stadio Olimpico on April 20, 2019 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
Paolo Bruno/Getty Images

S vremenom je Badelj u Fiorentini izgradio poštovanje kod suigrača, trenera i navijača, a dokaz za to bilo je dodjeljivanje kapetanske vrpce bivšem Dinamovom igraču, nakon tragične smrti dotadašnjeg kapetana "viola" Davidea Astorija.

Iako je krajem svibnja 2018. godine odlučio otići iz Firenze te u oproštajnom pismu napisao da "još nije spreman vezati se zauvijek za Fiorentinu", nakon samo godinu dana života u Rimu i igranja za Lazio, čini se da je 30-godišnji Milan Badelj spreman vratiti se u klub i grad u kojima je, prema osobnom priznanju, "pronašao mir, ravnotežu i sreću".

Linker
26. travanj 2024 03:25