Laurence Griffiths/Getty Images
EKSPRESNA REAKCIJA SLAVNOG TRENERA

LEGENDA KLUBA ŽELI JÜRGENA KLOPPA NA KLUPI BAYERNA Trener Liverpoola mu ekspresno odgovorio, a evo što je karizmatični Nijemac rekao i o Niki Kovaču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2019. 11:35

Legendarni njemački branič Franz Beckenbauer želio bi u budućnosti na klupi Bayerna vidjeti sunarodnjaka Jürgena Kloppa, a njegova želja brzo je stigla i do ušiju trenera Liverpoola koji je u razgovoru s Bildom komentirao zanimljiv poziv.

"On je jedan od najboljih svjetskih trenera i ništa me ne bi veselilo više od toga da jednoga dana postane trener Bayerna", ispalio je Beckenbauer na što mu je Klopp uzvratio:

"Sviđa mi se Franz i očito se ja sviđam njemu, ali ja već imam dugoročni ugovor s Liverpoolom. Drago mi je što to misli... No, i Bayern i Borussia Dortmund trenutno imaju dobre trenere. Ne znam što će biti za pet ili više godina, možda tada situacija bude potpuno drugačija", zaključio je Klopp i zapravo svojom izjavom pohvalio i rad hrvatskog trenera Nike Kovača.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Wolverhampton Wanderers - Anfield, Liverpool, Britain - May 12, 2019  Liverpool manager Juergen Klopp applauds the fans after the match  REUTERS/Phil Noble  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Phil Noble

Podsjetimo, njemački trener stigao je u Liverpool 2015. godine i s Redsima ima ugovor do lipnja 2022. godine. Prije toga je radio u Bundesligi kao trener Borussije Dortmund i Mainza.

Linker
21. travanj 2024 02:46