Jan Kruger/Getty Images
POKAZAO SE KAO SJAJNO RJEŠENJE

LEGENDA LIVERPOOLA IMPRESIONIRANA 25-GODIŠNJIM HRVATOM Slavni klub priprema ponudu za jednog od najboljih igrača Zekićevog Osijeka?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. kolovoz 2018. 17:22

Glasgow Rangersi mogli bi uskoro poslati službenu ponudu za Bornu Barišića, tako barem tvrde otočki mediji koji navode da je 25-godišnji Hrvat impresionirao legendarnog Stevena Gerrarda.

Ikona Liverpoola koja danas sjedi na klupi slavnog škotskog kluba imala je priliku upoznati jednog od najboljih igrača Osijeka kroz njihova dva ogleda u kvalifikacijama za Europsku ligu, a pozornost mu je dodatno privukao svojim ključnim doprinosom u izjednačujućem pogotku Osijeka u njihovoj posljednjoj utakmici.

Lijevi bek hrvatskog prvoligaša danas je jedan od najvažnijih igrača Zorana Zekića i definitivno bi klub s Drave bio oslabljen njegovim odlaskom, a čini se da bi Gerrard, s obzirom na to da uporno traži nekoga tko će mu zatvoriti lijevu stranu, mogao za Bornu izdvojiti iznos koji bi se kretao između dva i tri milijuna eura.

Barišić je bio dio i onog Dalićevog proširenog popisa od 32 igrača, no u konačnici nije osigurao svoju kartu za Rusiju.

Podsjetimo i na to da od ove sezone u Rangersima igra Nikola Katić, Hrvat koji je svojim pogotkom prošlog četvrtka presudio Osječanima u njihovom pohodu na Europu.

Linker
23. travanj 2024 21:39