GLASGOW, SCOTLAND - JULY 12: Steven Gerrard manager of Rangers looks on during the UEFA Europa League Qualifying Round match between Rangers and Shkupi at Ibrox Stadium on July 12, 2018 in Glasgow, Scotland. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)
Jan Kruger/Getty Images

POKAZAO SE KAO SJAJNO RJEŠENJE

LEGENDA LIVERPOOLA IMPRESIONIRANA 25-GODIŠNJIM HRVATOM Slavni klub priprema ponudu za jednog od najboljih igrača Zekićevog Osijeka?

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.08.2018. u 15:22

 • Glasgow Rangersi mogli bi uskoro poslati službenu ponudu za Bornu Barišića, tako barem tvrde otočki mediji koji navode da je 25-godišnji Hrvat impresionirao legendarnog Stevena Gerrarda.

  Ikona Liverpoola koja danas sjedi na klupi slavnog škotskog kluba imala je priliku upoznati jednog od najboljih igrača Osijeka kroz njihova dva ogleda u kvalifikacijama za Europsku ligu, a pozornost mu je dodatno privukao svojim ključnim doprinosom u izjednačujućem pogotku Osijeka u njihovoj posljednjoj utakmici.

  Lijevi bek hrvatskog prvoligaša danas je jedan od najvažnijih igrača Zorana Zekića i definitivno bi klub s Drave bio oslabljen njegovim odlaskom, a čini se da bi Gerrard, s obzirom na to da uporno traži nekoga tko će mu zatvoriti lijevu stranu, mogao za Bornu izdvojiti iznos koji bi se kretao između dva i tri milijuna eura.

  Barišić je bio dio i onog Dalićevog proširenog popisa od 32 igrača, no u konačnici nije osigurao svoju kartu za Rusiju.

  Podsjetimo i na to da od ove sezone u Rangersima igra Nikola Katić, Hrvat koji je svojim pogotkom prošlog četvrtka presudio Osječanima u njihovom pohodu na Europu.

  Iz drugih medija