Getty Images
BIT ĆE REAL SPREMAN

LEGENDA REAL MADRIDA PROGOVORILA O LUKI MODRIĆU I NJEGOVOJ BUDUĆNOSTI NA BERNABEU 'On nije igrač s kojim bi se licitiralo, on je Zlatna lopta'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2019. 12:39

Luka Modrić neće nigdje iz Reala. Tako barem smatra Predrag Mijatović, legenda madridskog kluba koji se, gostujući u radijskoj emisiji El Larguero, dotaknuo i hrvatskog reprezentativca.

„Luka je jako sretan u Realu, a kao njegov prijatelj mogu reći kako će ostati u klub. On nije igrač s kojim bi se licitiralo, on je Zlatna lopta”, rekao je Mijatović.

Nekadašnji crnogorski napadač osvrnuo se i na dva pitanja u prijelaznom roku – odlazak Garetha Balea i dolazak Paula Pogbe.

„Ako Bale ostane u Madridu, Real neće imati nikakvih problema, on će ih imati. Zidane nikako ne računa na njega. Što se Pogbe tiče, njegov dolazak je, po mojem mišljenju, teško izvediv. Manchester ga se želi riješiti, a Real ga je sigurno pokušao dovesti jer ga Zidane jako voli. Real će imati problema ako ne dođe niti jedan veznjak.”

Real nije dobro krenuo s pripremama za novu sezonu, ali Mijatović u tome ne vidi probleme.

„Zidane će ove sezone dosta koristiti sustav 3-5-2. Pripreme su bile malo čudne, ali malo po malo se stvari popravljaju pa mislim kako će Real bez problema biti spreman za sezonu. Hazardu neke stvari moraš oprostiti jer će on puno pomoći momčadi tijekom sezone.”

Linker
25. travanj 2024 13:50