Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
DANI U REALU SU MU ODBROJANI

LEGENDARNI MIJATOVIĆ NAJAVIO SUDBINU POSRNULE SRPSKE ZVIJEZDE U REAL MADRIDU 'Nažalost, ako je to zbilja napravio, snosit će ozbiljne posljedice!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2020. 19:47

Luka Jović lako bi na ljeto mogao napustiti redove madridskog Reala.

Srpski napadač se nakon kršenja 14-dnevne samoizolacije uslijed pandemije koronavirusa našao na udaru, kako španjolskih, tako i srpskih medija, a protiv njega je pokrenuta i kaznena prijava.

Nakon svega Jović se u javnom diskursu u Srbiji obračunavao i s trenerom Crvene zvezde i njenom legendom, Dejanom Stankovićem pa je tako preko noći od junaka postao persona non grata srpskog nogometa.

O situaciji vezanoj uz Jovića oglasio se Predrag Mijatović, legendarni bivši napadač, a potom i sportski direktor Reala.

"Ja bih osobno više volio da se o Luki Joviću priča kao o igraču koji je ove sezone dao puno golova za Real, ali nažalost, to nije tako. Vidim da je aktualna tema njegov dolazak u Beograd i kršenje pravila što se tiče izolacije. Ne poznajem situaciju da bih mogao više reći, ali ako je to zbilja napravio, onda je to ozbiljan problem i imat će ozbiljne posljedice. Ne znam kako će Real i hoće li reagirati na to, ali eto...", rekao je Mijatović.

Denis Doyle/Getty Images
Denis Doyle Getty Images

"Prije nekoliko dana tu su vijest objavili u novinama. Sada je to u drugom planu, ali ako je prekršio pravila, onda će u klubu imati problema i to ne samo sada, već i kada se radi o budućnosti u Realu", dodao je Mijatović.

Otkako je u lipnju stigao u Real iz Eintrachta za 60 milijuna eura odštete Jović se nije uspio nametnuti treneru Zinedineu Zidaneu. Ukupno je u svim natjecanjima za Real skupio 24 nastupa i pritom upisao 2 gola i 2 asistencije.

Prema svemu sudeći Joviću su dani u Realu odbrojani, a 'Kraljevi' su već u potrazi za pojačanjima u napadu. Na vrhu popisa željenih igrača su Haaland, Werner i Martinez.

Linker
19. travanj 2024 06:24