Clive Mason/Getty Images
OTKRIVA TUTTOSPORT

LEGENDARNI TALIJAN ZATRAŽIO DOLAZAK MARKA PJACE Talijani otkrili interes za hrvatskog napadača, kao i visinu ponude

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2019. 22:12

Hrvatski reprezentativac i aktualni igrač Juventusa na posudbi u Fiorentini Marko Pjaca već dulje vrijeme ne igra na očekivanoj razini, no i dalje izaziva interes nogometnih klubova diljem Europe.

Proslavljeni talijanski trener na klupi Fulhama Claudio Ranieri navodno je istaknuo kako želi dovesti Pjacu u svoje redove i to je rekao upravi kluba.

"Ranieri zatražio Pjacu: Juventus bi na ovome transferu mogao zaraditi!", naslov je koji stoji na Tuttosportu.

Britain Soccer Football - Leicester City v FC Copenhagen - UEFA Champions League Group Stage - Group G - King Power Stadium, Leicester, England - 18/10/16
Leicester City's Jamie Vardy is congratulated by manager Claudio Ranieri as he walks off to be substituted 
Action Images via Reuters / Andrew Boyers
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
Reuters / Andrew Boyers / REUTERS

Portal spomenutog talijanskog dnevnika prenosi informaciju da su za Pjacin ugovor, osim Fulhama, zainteresirani i Wolverhampton i Sevilla. Podatak je to koji otkriva da dobre igre Vatrenog nisu zaboravljene te da se očekuje njegov novi uzlet. Čelnici Juventusa već su najavili sastanak s viceprvakom svijeta na kojemu bi trebali odlučiti o njegovoj sudbini. Sportski direktori Juventusa i Fiorentine, Fabio Paratici i Pantaleo Corvino, već su uspostavili prve kontakte, a Corvino je istaknuo da bi volio Pjacu zadržati u svojim redovima. Iako je Fiorentina angažirala napadača Seville Luisa Muriela, ističu da se time ništa ne mijenja za hrvatskoga golgetera.

Problem predstavlja Pjacina forma koja se nakon ozljede koljena početkom 2017. nije popravila te se i dalje iščekuje njegov ponovni procvat.

Paratici je izjavio da je već primio brojne pozive za 23-godišnjeg talentiranog hrvatskog napadača, a najkonkretniju ponudu potpisuje Claudio Ranieri koji bi htio pojačati napad Fulhama. Engleski prvoligaš trenutno tavori na pretposljednjem mjestu u Premiershipu s 14 bodova u 21 utakmici. Talijanski strateg spreman je uložiti između 15 i 20 milijuna eura plus bonuse za izravnu kupnju, a za vjerovati je kako bi Pjaca u londonskom klubu imao veću minutažu...

Juventus je na dovođenje Pjace iz Dinama na ljeto 2016. godine potrošio 23 milijuna eura, a hrvatski ofenzivac je ove sezone u 16 nastupa u Serie A upisao 1 gol i 1 asistenciju u dresu Fiorentine.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 21:22