REUTERS/Susana Vera
PRENOSI DAILY MAIL

LIVERPOOL NUDI BOGATSTVO ZA ČOVJEKA KOJI JE ODUŠEVIO SVIJET Englezi tvrde: Novo pojačanje Redsa postat će najplaćeniji igrač u povijesti kluba!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2019. 19:43

Ajax je protekle sezone, kako u domaćem prvenstvu tako i u Ligi prvaka oduševio nogometni svijet, a jedan od predvodnika sjajne generacije bio je i mladi stoper Matthijs de Ligt. Za ovog fenomenalnog braniča velik su interes pokazali brojni velikani, a prema posljednjim informacijama Nizozemac je najbliži odlasku u Liverpool.

Prije nekoliko mjeseci govorilo se kako bi De Ligt trebao pojačati redove Barcelone i priključiti se svojem donedavnom suigraču Frenkieju de Jongu, ali kako prenosi Daily Mail u čitavu priču sada su se upleli Englezi.

Soccer Football - Champions League Semi Final Second Leg - Ajax Amsterdam v Tottenham Hotspur - Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Netherlands - May 8, 2019  Ajax's Matthijs de Ligt celebrates scoring their first goal    Action Images via Reuters/Matthew Childs
Reuters/Matthew Childs

Na Nou Campu navodno ne mogu pratiti ponude ostalih zainteresiranih klubova i za vjerovati je kako je transfer mladog stopera u redove španjolskog prvaka propao. Također valja istaknuti kako posao Kataloncima otežava kontraverzni Mino Raiola, De Ligtov agent.

Stoper navodno želi igrati u paru sa suigračem iz reprezentacije, Virgilom van Dijkom, a Liverpool bi ga morao Ajaxu platiti oko 70 milijuna eura. Valja naglasiti kako bi Redsi trebali samom igraču ponuditi više od 260.000 funti tjedno čime bi postao najplaćeniji nogometaš Liverpoola u povijesti.

Linker
26. travanj 2024 07:24