REUTERS/Rafael Marchante
PIŠU PORTUGALCI

LIVERPOOL STIGAO U LISABON PO TALENTA KOJI JE PRESUDIO DINAMU, ALI TAMO IH DOČEKAO HLADAN TUŠ? Klopp je već bio spreman srušiti klupski rekord...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2019. 19:36

Portugalski Record javlja kako je Liverpool u Lisabon stigao s ozbiljnom ponudom, ali da je isti grad napustio s odbijenicom.

Brojni engleski i portugalski mediji tvrde da su Redsi kontaktirali Benficu oko kupnje Francisca Reisa Ferreire, 21-godišnjaka koji je privukao pozornost Jürgena Kloppa.

Igrač poznatiji kao Ferro ima otkupnu klauzulu visoku čak 100 milijuna eura što bi značilo kako bi Liverpool njegovim eventualnim dovođenjem srušio klupski rekord koji su postavili kupnjom braniča Virgila van Dijka (78,80 milijuna).


Soccer Football - Europa League - Round of 16 Second Leg - Benfica v GNK Dinamo Zagreb - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - March 14, 2019  Benfica's Francisco Ferreira celebrates scoring their second goal               REUTERS/Rafael Marchante
REUTERS/Rafael Marchante

Mladom talentu mnogi predviđaju veliku i uspješnu budućnost, ali čini se da on još neko vrijeme neće napustiti Portugal i Benficu za koju je vezan do ljeta 2023. godine.

Kao još neki potencijalni kupci sve se češće spominju Manchester City i Borussia Dortmund, a vrijeme će pokazati tko će pobijediti u ovoj utrci.

Podsjetimo, Ferra će pamtiti i Dinamovi navijači jer je upravo on bio jedan od strijelaca u porazu Modrih na Luzu, preciznije, zatresao je mrežu za 2:0.

Linker
25. travanj 2024 00:36