Gareth Bale
 Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
PRENOSI MARCA

LJETNA REKONSTRUKCIJA REAL MADRIDA! 'KRALJEVIMA' HITNO TREBAJU POJAČANJA Perez ima plan: Prodaje tri zvijezde kako bi prikupio 200 milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2019. 19:06

Real Madrid iza sebe ima jednu od lošijih sezona u posljednje vrijeme i sigurno je kako Madriđane na ljeto očekuje velika rekonstrukcija. Većina medija u svijetu tvrdi kako je dolazak veznjaka Edena Hazarda iz Chelseaja sigurna stvar, ali osim sjajnog Belgijanca 'kraljevi' će se morati pojačati i na drugim pozicijama.

Kako bi doveli još pojačanja Los Blancosi imaju plan prodati igrače u vrijednosti od 200 milijuna eura, a do te cifre namjeravaju doći tako da se 'zahvale' trojici zvijezda na suradnji. Kako prenosi španjolska Marca riječ je o Iscu, Garethu Baleu i Jamesu Rodriguezu koje je Florentino Perez odlučio prodati.

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 08:  Toni Kroos (R) of Real Madrid CF celebrates scoring their third goal with teammate Gareth Bale (L) during the La Liga match between Real Madrid CF and Rayo Vallecano de Madrid at Estadio Santiago Bernabeu on November 8, 2014 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Iako je trojac izrazio želju za ostankom u Madridu to se vrlo vjerojatno neće dogoditi. Pravila o financijskom fair playu ne dozvoljavaju gazdi Los Blancosa da da dovodi nove igrače zbog čega mora prodati neke zvijezde.

Isco, Bale i Rodriguez definitivno spadaju u red vrhunskih nogometaša i pronalazak novog kluba ne bi trebao predstavljati neki problem. Jedino što će možda biti prepreka u eventualnom transferu je visina odštete koju će klub tražiti.

Linker
19. travanj 2024 16:15