REUTERS
O TOME SE PIŠE

LJETO LUDIH TRANSFERA Neymarov bombastični posao bio je samo okidač: Barcelona dovodi ne jedno, nego dva super pojačanja i ispisuje novi poredak?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2017. 12:38

Čini se da je na pomolu novi spektakularni transfer do kojeg će doći kao posljedica odlaska Neymara iz Barcelone u PSG.

Neće biti vrijedan 222 milijuna eura, koliko je PSG platio Barceloni, ali bi prema svemu sudeći trebao biti drugi najveći svih vremena. Naime, svjetski mediji navode kako je Philippe Coutinho na korak od transfera iz Liverpoola i Barcelonu.

Dakako, u Barceloni žele zamjenu za Neymara, a pronašli su ju u njegovom brazilskom sunarodnjaku.

Engleski mediji navode da bi Coutinhov transfer u Barcelonu mogao vrijediti i do 132 milijuna eura, što bi ga učinilo drugim najskupljim u povijesti nogometa. Dosad je drugi na popisu transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United vrijedan 104 milijuna eura. ESPN pak javlja da bi posao mogao biti zgotovljen do kraja tjedna.

U međuvremenu njemački Sport Bild navodi da bi Barcelona u svoje redove mogla dovesti i njemačkog veznjaka PSG-a Juliana Draxlera čiji je agent navodno viđen u Barceloni.

Koliko je Barcelona za njega spremna ponuditi zasad nije poznato, ali Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 35 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 09:56