VINCENZO PINTO AFP
PRENOSE TALIJANI

LJETO VELIKIH PROMJENA U TORINU! JUVE NAKON PANDEMIJE KREĆE U REKONSTRUKCIJU Stvara se budžet za transfere: Sarri je prekrižio tri velika imena!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2020. 11:09

Ako je za vjerovati medijima u Italiji, obzirom na ekonomsku situaciju u svijetu, prvak Juventus bi se ovog ljeta mogao riješiti nekolio igrača kako bi oslobodio budžet za potencijalna pojačanja.

Već se govori o nekoliko nogomtaša koji bi pojačali redove 'stare dame', ali s podacima se još nije izašlou javnost, ali do pregovora će klub napustiti čak trojica igrača. Riječ je Douglasu Costi i Federicu Bernardeschiju te Gonzalu Higuainu.

Kako prenosi dobro upućeni novinar Romeo Agresti, Brazilca izrazito cijene u Torinu, ali smatraju kako ne može adekvatno odgovoriti na zahtjeve trenera Maurizija Sarrija. Costa se u jednom trenutku spominjao kao dio zamjene za Cityjevog Gabreila Jesusa, ali ostaje za vidjeti kako će se sve odvijati.

Za Bernardeschija se prije nekoliko mjeseci zanimalo nekoliko klubova, ali sada je situacija bitno drugačija i kao što je to slučaj s Higuainom također će se čekati ona najbolja moguća opcija. Kako god bilo odlaskom spomenutog trojca Juve bi oslobodio veliki dio budžeta za eventualno nove akvizicije.

Linker
19. travanj 2024 14:44