Football Soccer - Dinamo Zagreb v Sevilla FC - UEFA Champions League Group Stage - Group H - Maksimir stadium - Zagreb, Croatia - 18/10/16. Dinamo Zagreb's Filip Benkovic and Sevilla's Vitolo in action. REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic / REUTERS

'ISKORISTIO NAS JE RADI NOVCA'

LJUTNJA I OGORČENOST NAJVEĆIM OVOLJETNIM ŠPANJOLSKIM TRANSFEROM 'Pokazao je kakva je osoba, dao mi je svoju riječ, a onda otišao k njima'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.07.2017. u 20:39

 • Predsjednik Seville Jose Castro naljutio se na Vitola, nogometaša koji je prije nekoliko dana na čudan način prešao iz Seville u Atletico Madrid.

  Naime, Vitolo je obećao Castru da će ostati i produžiti ugovor, ali samo dan kasnije je stigla ponuda Atletica i sve se promijenilo.

  - Pokazao je kakva je osoba, već mi je rekao da smo se dogovorili, dao mi je svoju riječ, a onda je otišao njima. Glumio je dogovor s nama kako bi izvukao što veću plaću od Atletica, a to mogu potvrditi i brojne poruke između mene i njega. Nekidan samo razgovarali cijeli dan, čak me tražio da ga branim pred navijačima - izjavio je Castro.

  Njegov transfer u Atletico iznosi 37 milijuna eura i zasad je najveći u Španjolskoj ovog ljeta te jedan od najvećih uopće u Europi.