MADRID, SPAIN - AUGUST 11: Luka Modric of Real Madrid CF controls the ball during the Santiago Bernabeu Trophy between Real Madrid CF and AC Milan at Estadio Santiago Bernabeu on August 11, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

RASPISALI SE NA ČIZMI

LUKA MODRIĆ BI MOGAO SKUPO KOŠTATI INTER, A DA DO TRANSFERA UOPĆE NE DOĐE Talijani tvrde: Real se sprema povući radikalan potez!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.08.2018. u 23:45

 • Dogodio se novi zaokret u slučaju 'Modrić' koji ovih tjedana puni medijske stupce. Ne samo da Real Madrid neće pustiti Luku Modrića u milanski Inter, nego će navodno i prijaviti talijanski klub zbog nekorektnog pristupanja igraču.

  Talijanski mediji prenose da hrvatski kapetan i njegovi predstavnici već tjednima optiraju za transfer Luke Modrića na San Siro tvrdeći da je predsjednik Reala Florentino Perez obećao Luki odriješene ruke u slučaju da osvoje treću Ligu prvaka zaredom.

  Međutim, kako je Cristiano Ronaldo već napustio madridski klub i otišao u Juventus, Perez je prekršio dogovor i zabranio Modriću prelazak u novi klub, barem ako je vjerovati talijanskim novinarima.

  Podsjećamo, hrvatski kapetan prošlog je petka obznanio svoju odluku i izjavio da ostaje u Realu, a večeras su se u četiri oka navodno našli Modrić i Perez kako bi dogovorili eventualne promjene u vezi te odluke, kako tvrde Talijani. Sastanak je prošao gore nego su u Interu mogli i zamisliti.

  Prema riječima Cadene Ser, ne samo da Real uopće nije ni pomišljao na pregovore s milanskim klubom, nego će navodno i prijaviti Inter Međunarodnoj nogometnoj organizaciji FIFA-i za nelegalno pristupanje igraču koji je pod ugovorom.

  Na takav rasplet događaja u milanskom Interu nisu niti pomišljali. Prema svemu sudeći, Luku ćemo i dalje gledati u dresu madridskog Reala.

   

  Iz drugih medija