Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
RASPISALI SE NA ČIZMI

LUKA MODRIĆ BI MOGAO SKUPO KOŠTATI INTER, A DA DO TRANSFERA UOPĆE NE DOĐE Talijani tvrde: Real se sprema povući radikalan potez!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 01:45

Dogodio se novi zaokret u slučaju 'Modrić' koji ovih tjedana puni medijske stupce. Ne samo da Real Madrid neće pustiti Luku Modrića u milanski Inter, nego će navodno i prijaviti talijanski klub zbog nekorektnog pristupanja igraču.

Talijanski mediji prenose da hrvatski kapetan i njegovi predstavnici već tjednima optiraju za transfer Luke Modrića na San Siro tvrdeći da je predsjednik Reala Florentino Perez obećao Luki odriješene ruke u slučaju da osvoje treću Ligu prvaka zaredom.

Međutim, kako je Cristiano Ronaldo već napustio madridski klub i otišao u Juventus, Perez je prekršio dogovor i zabranio Modriću prelazak u novi klub, barem ako je vjerovati talijanskim novinarima.

Podsjećamo, hrvatski kapetan prošlog je petka obznanio svoju odluku i izjavio da ostaje u Realu, a večeras su se u četiri oka navodno našli Modrić i Perez kako bi dogovorili eventualne promjene u vezi te odluke, kako tvrde Talijani. Sastanak je prošao gore nego su u Interu mogli i zamisliti.

Prema riječima Cadene Ser, ne samo da Real uopće nije ni pomišljao na pregovore s milanskim klubom, nego će navodno i prijaviti Inter Međunarodnoj nogometnoj organizaciji FIFA-i za nelegalno pristupanje igraču koji je pod ugovorom.

Na takav rasplet događaja u milanskom Interu nisu niti pomišljali. Prema svemu sudeći, Luku ćemo i dalje gledati u dresu madridskog Reala.

Linker
25. travanj 2024 16:33