Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
'PONEKAD NE PRIČAMO PUNO'

LUKA MODRIĆ REZOLUTNO PREKINUO SVA NAGAĐANJA Uslijed glasina o podjelama, velikom transferu i problemima u svlačionici oglasio se kapetan Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2019. 15:12

Uslijed novog vala glasina oko odlaska Garetha Balea iz Real Madrida oglasio se i Luka Modrić.

Španjolski mediji zadnjih su dana puni napisa o Baleovom nezadovoljstvu i navodnom potpunom slomu odnosa s trenerom Zinedineom Zidaneom.

Zidane je ljetos zaista javno izjavio kako su Baleu otvorena izlazna vrata sa Santiago Bernabeua, ali kako se transfer nije realizirao, njegova retorika se promijenila. Uoči večerašnjeg ligaškog okršaja protiv Leganesa Zidane je pokušao odbaciti navode o Baleovom nezadovoljstvu djelomično uzrokovanog navodnim neznanjem španjolskog jezika, kao i njegovom neslaganju sa suigračima, a sada se na tu temu oglasio i kapetan Vatrenih.

"Gareth i ja smo jako slični. Obojica smo vrlo sramežljivi i ponekad uopće ne pričamo puno", rekao je Modrić za Club del Deportista.

"Gareth priča i razumije španjolski. Dobra je atmosfera u svlačionici, a Gareth se slaže dobro dobro u svlačionici najboljeg kluba na svijetu. Što se ponašanja tiče ono je vrlo uzorno i jako se dobro slažemo. Naravno, svatko uživa na svoj način, tako da to morate poštovati", dodao je kapetan Vatrenih.

Posljednje priče o Baleovom nezadovoljstvu odbacio je i njegov agent Jonathan Barnett.

"Gareth Bale je oduševljen što igra za Real Madrid", rekao je Barnett o svom klijentu koji za Real nije zaigrao od 13. listopada i ozljede u kvalifikacijskom ogledu za Euro između Hrvatske i Walesa.

Linker
19. travanj 2024 15:13