Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
VALJDA ZNA ŠTO RADI

LUKAKU JE POČEO MANCHESTER UNITEDU STVARATI VELIKE PROBLEME Nije se pojavio u klubu i trenira kod bivšeg poslodavca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2019. 13:29

Ime belgijskog reprezentativnog napadača Romelua Lukakua često je ovoga ljeta u rubrikama koje označavaju transfere igrača. Nakon dvije godine na Old Traffordu, dres Manchester Uniteda mogao bi zamijeniti nekim iz talijanske lige. Nećemo biti decidirani, jer traže ga i Inter i Juventus čiji bi ga treneri vrlo rado voljeli vidjeti u njihovim klubovima.

Za to vrijeme, dok se vječni rivali bore za njegov potpis, 26-godišnjak trenira s Anderlechtom, klubom u kojem je i započeo svoju profesionalnu karijeru. Ako i ove srijede bude trenirao, bit će mu to treći dan s bivšim kolektivom. Na to nisu baš najsrdačnije reagirali oni koji ga plaćaju, pa će ga shodno odredbama klupskih disciplinskih pravilnika i kazniti. Nije se Lukaku pojavio u klubu, nije ga bilo u predsezoni zbog navodne ozljede... Ali, očito je sa zdravljem sve u redu, čim trenira.

Iako na ne baš profesionalan način, bivši napadač Evertona i Chelseaja dao je do znanja upravi Uniteda da se više ne namjerava vraćati na Old Trafford. Ipak, njegova budućnost svejedno je neizvjesna. Posao oko razmjene s Paulom Dybalom u Juventus je propao, Inter čeka raspetljavanje ostalih poslova kako bi ga mogao dovesti, a vremena je sve manje.

Linker
17. travanj 2024 15:13